Speciaal voor tandartsen

Wilt u als tandarts / implantoloog ook de allerbeste kwaliteit
in tandtechniek tegen de scherpste prijs?

Informatie en prijslijst aanvragen

Onze tandtechniekers hebben meer dan 40 jaar ervaring en weten precies wat er belangrijk is voor ultiem draagcomfort. En er wordt door ons gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Standaard razendsnel geleverd en natuurlijk voor de laagste prijs, zodat u daarvoor niet langer te veel betaalt.

Waarom tandartsen voor ons kiezen?

  • Officieel partner van Nobel Biocare
  • Tandtechniekers met 40+ jaar ervaring
  • 3D-printers, mondscanners en labscanners
  • Leverancier Itero en 3Shape
  • Nationale en internationale productlijn tegen de laagste tarieven en beste kwaliteit!
Informatie en prijslijst aanvragen

Maatwerk aanbieding

DTL is leverancier van de Itero en 3shape mondscanner. Wij maken graag voor u een maatwerk aanbieding voor een van deze mondscanners! Zodat u zelfs een stuk voordeliger uit bent dan met het reguliere afdrukken!.

Tandprotheticus op locatie

Een tandtechnisch laboratorium bij u op locatie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wilt u graag een tandprotheticus op locatie? Ook dit kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.

State-of-the-art technologie

We werken met state-of-the-art apparatuur. Door middel van 3D-printers, mondscanners en labscanners zorgen we ervoor dat we altijd razendsnel kunnen leveren. Altijd met de hoogste kwaliteit en voor een scherpe prijs, om ook uw patiënten daarmee op een voordelige manier van dienst te kunnen zijn.

Maatwerk levering90%
Klanttevredenheid95%
Kwaliteit/prijs verhouding100%

Onze producten

Kronen en bruggen emax

Partiële prothese

Spalken en splints

Facings emax press ook non prep

Flexplast – flexible prothese

Doorzichtige beugels

Kunstgebitten

Frameprothese

Gebitsbescherming

Kunstgebitten op implantaten

All on 4 en all on 6

Wilt u ook onze producten ervaren?

Kronen, bruggen of facings

Gaat het u om kronen, bruggen of facings die u wilt laten maken? Het zijn net als de gedeeltelijke en volledige protheses goede voorbeelden van waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Ervaren tandtechnici

Als u als tandarts zoekt naar ervaren tandtechnici, die weten wat er moet gebeuren om uw patiënten het optimale draagcomfort te bieden. Met een oplossing van duurzame kwaliteit, zonder dat u daar aan de andere kant een te hoge prijs voor betaalt.

Wij horen graag van u

Vragen over onze kronen, bruggen of de andere digitale tandtechnische mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)6 10 923 552 of gebruik het formulier hieronder. We horen graag van u!

INFORMATIE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN